Galleri

Välkommen till galleriet

På denna sida presenterar vi alla båtmodellerna, allt från barskåp till exponeringsjollar. Alla båtar går att få i valfri kulör, likaså trossen. Längden på träjollarna är 1.30, 1.40,  1.50, 1.90 och 2.40 meter långa.

Barskåp

På bilden ovan är ett barskåp, denna är lackad i en mörkare kulör. Barskåpet har även inbyggd belysning som ger ett behagligt ljus som framhäver föremålen i båten.

Exponeringsjolle 1.50m

På bilden ovan är det en 1.50 meters lång exponeringsjolle med aluminiuminsats. Idealiskt för livsmedelsbutiker att sälja fisk och andra frysvaror i.

Exponeringsjolle 1.90m

På bilden ovan står det en 1.90 meters lång exponeringsjolle, även denna med aluminiuminsats. Trossen på denna som synes är svart, men kulören är valfri efterönskemål.

Träjollar

På bilden ovan står det en 1.5 meters träjolle till vänster och en 1.90 meters träjolle till höger. Istället för aluminiuminsats har dessa istället "bord" av trä, vilket lämpar sig till försäljning av exempelvis bröd eller andra icke frysvaror. Kulören på träjollen och trossen är valbar.

Exponeringsjolle 1.90m

På bilden ovan är en 1.90 meters lång exponeringsjolle med aluminiuminsats och röd tross. Lådan som båten står på har en lucka på vänster sida för att komma åt undersidan på båten. Där går det bra att ha en uppsamlare för vattnet, förutsatt att man har is i aluminiuminsatsen.

Exponeringsjolle 1.50m

På bilden ovan är det en 1.50 meters lång exponeringsjolle med aluminiuminsats. Idealiskt för livsmedelsbutiker, båten ovan är fylld med många delikatesser!

Exponeringsjolle 1.30M

En efterlängtad träjolle anpassad att ha i restaurangen eller den mindre butiken. Träjollen går att få med antingen aluminiuminsats som synes på bilden, eller med ”bord”, där man kan ha annat än frysvaror. 

Träjollen går att få i valfri kulör, likaså trossen, exempel på detta är svart träjolle samt röd tross. En mer utstickande kombination. 

Träjollen är anpassad att ha på ett bord, på grund av dess storlek. Båten levereras med ett mindre underrede, för att sedan enkelt kunna placeras på bordet och därefter fyllas med delikatesser. 

Scrolla längre ner på sidan för att se flera bilder och hör gärna av er om det är något ni undrar. 

Exponeringsjolle 1.40M

Våran senaste modell, en exponeringsjolle speciellt anpassad för att ha på ett bord. Jämfört med andra modeller är denna träjolle byggd utan låda, perfekt för mindre ytor där en större träjolle med låda inte får plats. Fungerar lika bra i butiken, som på restaurangen. 

         Hör av er för att säkra ett exemplar! 

 

Här är några fler bilder, klicka för att göra dom större.

Denna bild är på vår monter från Allt För Sjön, Båtmässan i Stockholm. 

Svarta Träjollar

Nedan presenteras en samling bilder på svarta träjollar, klicka  på bilderna för att se en förstorad version av bilden. På bilderna är jollarna utrustade med en aluminiuminsats, vilket är idealt för försäljning av frysvaror. Träjollarna kan även användas som serveringsjollar på restauranger, genom att fylla aluminiuminsatsen med is håller sig innehållet svalt. 

En exponeringsjolle fylld med varor från frysdisken, perfekt inför exempelvis den onekligen populära hummers¨äsongen eller varför inte vanlig försäljning av fisk.

Träjollar

Nedan presenteras en samling bilder på träjollar, klicka  på bilderna för att se en förstorad version av bilden. Båtarna på bilderna är olika utrustade, vissa med aluminiuminsats medans andra har en vanlig bordsättning, vilket är anpassat för att exempelvis sälja bröd eller liknande från.

En exponeringsjolle på 1.90 meter, används flitigt vid försäljning av havets delikatesser.

Barskåp

Nedan presenteras en samling bilder på barskåp, klicka  på bilderna för att se en förstorad version av bilden

Träjollarna fungerar även att ha i den lilla butiken, som denna på Åland. 

Exponeringsjolle 1.30M

Den senaste båtmodellen, ett efterlängtat tillskott som lämpar sig utmärkt till restaurangen eller den mindre butiken. Träjollen går att få i valfri kulör och likaså trossen.