Användningsområden

Scrolla ner för mera information

Exponeringsjollen

Träjollarna är ett perfekt sätt för er butik att fånga uppmärksamhet och marknadsföra effektivare. Istället för att begränsa användningen till att enbart marknadsföra en produktkategori, kan man använda sig av den för att sälja det mesta. Som i detta fall för alla hjärtans dag. 

Ännu ett exempel, som här på bilden, går det alldeles utmärkt att sälja bananer från båten. 

Kan man sälja tacos med en exponeringsjolle?

Svaret är JA, klart att det går att sälja tacos med en exponeringsjolle! Många tror att träjollen endast används vid försäljning av fisk, så är inte fallet. Träjollen går att använda för att marknadsföra allt möjligt, som Coop Limhamn Sjöstad, där används träjollen för att sälja tacos med alla tillbehör för att fira in helgen. Klicka på ”play” knappen så visas en kort video från butiken.

Hör av er för en offert 

Man kan använda träjollen inför alla högtider, såsom midsommar.  

Påskjollen

Träjollarna är väldigt mångsidiga och går därmed även bra att fylla på med diverse ”påsk” produkter för att sälja in påsken. Som bilden till höger, där vi har en båt fylld med påskägg. 

Det finns många möjligheter att anpassa träjollen utefter er butiks behov, som exempel kan man välja färgen på båten, färgen på trossen, aluminiuminsats eller ”träbord”. Hör gärna av er för att få reda på mer information och priser. 

Här används båten för att sälja mat inför julen. 

Leverans?

Vi levererar träjollarna till hela Sverige, vid större beställningar använder vi släp och kan därför få med flera stycken.