Blogg

Välkommen till bloggen, scrolla ner för de senaste nyheterna.

Hösten är kommen!

Gör som Tempo i Hallstavik och fyll träjollen med höstens alla primörer. Hör av er för mer information. 

Leverans till Göta fisk i Stockholm

En efterlängtad träjolle som blev hjärtligt välkomnad till Göta fisk, båten hann knappt lastas av innan grabbarna började fylla den med riktigt fina jordgubbar och lite av havets delikatesser som synes på bilderna. En mycket fin butik med trevlig personal, ett besök rekommenderas!

Lycka till med nya träjollen!

Full fart

Den 4 Mars 2021 

Full fart hos Coop Limhamn Sjöstad, träjollen används flitigt för att öka försäljningen. Butikschef Birgitta Perlman är nöjd med träjollen, som de haft sedan öppningen av butiken 2019. Varma hälsningar från oss på Singö Träjollar.  

Exponeringsjollen

Den 25 Februari 2021 

Exponeringsjollen, ett perfekt hjälpmedel för att marknadsföra era produkter, träjollen är en riktig blickfångare som lockar till sig uppmärksamhet och intresse. Som på bilden till vänster, där den är fylld med exotiska bananer och snart hoppas vi alla att vi kan flyga till palmer och bananer. Spana in galleriet för flera bilder och info. 

Taco fredag hos Coop Limhamn Sjöstad

Den 19 Februari 2021

Många tror att träjollen endast används vid försäljning av fisk, så är inte fallet. Träjollen går att använda för att marknadsföra allt möjligt, som Coop Limhamn Sjöstad, där används träjollen för att sälja tacos med alla tillbehör för att fira in helgen. Klicka på ”play” knappen så visas en kort video från butiken.   

Alla hjärtans dag

Den 10 Februari 2021

Träjollarna är ett perfekt sätt för er butik att fånga uppmärksamhet och marknadsföra effektivare. Gör som Hemköp Näsbypark i Täby och sälj in alla hjärtans dag inför söndag! 

Under rådande omständigheter passar det alldeles utmärkt att sälja förpackade varor.

Sköt om er därute, hör av er om ni har några frågor. 

Virket är redo

Den 4 Februari 2021 

Här ligger en del av virket, sågat och hyvlat redo för montering, är ni nyfikna och vill se bilder under byggnationen? Spana in under kategorin ”hem” här på hemsidan och scrolla längst ner så finns ett urval av bilder under byggnationens gång. Har ni flera frågor och är intresserade av en exponeringsjolle? Klicka på knappen ”kontakt” nedanför, vi ser fram emot att ni hör av er.

Byggnationen av träjollarna fortsätter

Den 27 Januari 2021

Vi fortsätter att bygga träjollarna som vanligt, vill ni säkra ett exemplar är ni välkomna att kontakta oss för offert.

Tips till nyår

Som synes på bild går det att använda jollarna till mycket, här är ett tips, perfekt gällande nuvarande omständigheter. Ett stycke 1.50 m lång jolle fylld med is och 8 stycken humrar! Perfekt till nyårsbuffén?

Nyhet, en ny modell!

Nyhet! En ny modell, denna exponeringsjolle är 1.40 m lång och lämpar sig utmärkt för att användas i mindre sammanhang under rådande omständigheter, för 8 personer. Perfekt för att ha på ett bord eller liknande då den inte har något underrede. 

Kan användas som på bild, med förpackade frysvaror, eller hur man själv väljer att ha det!

Spana in galleriet för att se flera bilder och hör av er om ni vill säkra ett exemplar!  

Leverans till Sjömat i Göteborg

Denna leverans blev till Sjömat i Göteborg, vill ni också beställa en träjolle? Hör av er.

Ännu en nöjd kund!

Ännu en nöjd kund! 

Ha en trevlig höst! Önskar vi på Singö Träjollar. 

Ännu en leverans till Stockholm!

Sten med fru har nu bytt till en mer behändigare båt. 

Deras tidigare båt var denna. 

Dessa byggdes endast i två exemplar på ett varv utanför Norrtälje, numera går båda dessa i Tyskland. 

Lycka till med nya båten! 

Mvh Singö träjollar

Påsk 2020

Påsken närmar sig med stormsteg, trots rådande omständigheter gällande Coronaviruset, fortsätter vi produktionen av träjollar som vanligt. Vill ni säkra en träjolle innan påsk kan ni kontakta oss som vanligt. Ta det försiktigt och sköt om er.

Här kommer några bilder från Hemköp i Näsbypark, där försäljningen av diverse varor påbörjades direkt efter leverans! 

Leverans

Den 16 Januari 2020

Här är några bilder på en av de senare leveranserna, denna hamnade hos hemköp Näsbypark i Täby. Spana in galleriet för flera bilder. 

Båtleverans

Den 27 Januari 2020

I måndags levererade vi en svart 1.50 m lång träjolle till Ica Supermarket på Brommaplan, vi hann knappt lasta av träjollen innan försäljningen påbörjades av diverse varor!

Nytt utförande

Den 19 Januari 2020

Träjollarna med de nya färgkombinationerna är nu färdigbyggda, spana in galleriet för flera bilder. 

Mer timmer

Den 9 Januari 2020

Nu har vi fått hem mera timmer som väntas på att sågas upp till bord så flera båtar kan byggas!

Nyhet - nytt utförande!

Den 8 Januari 2020

Efter julfirandet är vi återigen tillbaka i produktion av träjollarna, även fast vi inte kunnat hålla oss borta helt och hållet under jul och nyår är vi nu i alla fall tillbaka. Just nu bygger vi två stycken träjollar som ska ner till västkusten, där det ska säljas fisk ur och användas vid catering. En träjolle i just detta utförande har vi tidigare inte byggt någon av, de blir lackade och sedan med en röd tross på den ena och en marinblå på den andra. Flera bilder kommer när de är färdigbyggda.