Blogg

Välkommen till bloggen, scrolla ner för de senaste nyheterna.

Träjolle till Big Bowl i Malmö

Ett stycke träjolle med en längd på 1.90 meter, levererat till Big Bowl i Malmö, spana in kartan nedan för att hitta dit! 

Snart är påsken här

Påsken närmar sig med stormsteg, vill ni säkra en träjolle? Passa då på att kontakta oss för offert! 

Varma hälsningar Singö Träjollar

Ek bänkar

En ny nisch i sin linda, en grupp ek bänkar, spana in i galleriet, eller tryck på knappen ”galleri” nedan för att se flera bilder på dem.

Hör av er om ni är intresserade! 

Många användningsområden!

Man kan marknadsföra det mesta med en träjolle, här ser vi en bild från Tempo Hallstavik, där dem fyllt den med massor av smarriga frukter! 

Passa på att höra av er om ni också behöver ha en träjolle 🙂 

Leverans till Ica Supermarket Aptiten

Ännu en leverans, denna 1.50 meter långa träjolle med tillhörande låda levererades till Ica Supermarket Aptiten på Södermalm. Jennie med kollega tog emot den nya träjollen, lycka till!

Vill ni också köpa en träjolle? Kontakta oss så löser vi det!

Leverans till Ica Maxi Nacka

Ännu en leverans, träjollen är 1.50m, med tillhörande låda, svartmålad med svart tross, en snygg kombination. Just denna levererades till Ica Maxi i Nacka och togs emot av Tobias, beställningen gjordes av Peter Gyllenhammar från Salma Lax. Lycka till med nya träjollen! 

Hör av er för att säkra en leverans!

Tempo Hallstavik

En full lastad exponerings träjolle i Tempo Hallstavik, fylld med smarriga rotfrukter, perfekt för höstens alla måltider! 

Leverans till Stora Coop Märsta

Senaste leveransen blev till Stora Coop i Märsta, dit levererades en 1.90 meter lång träjolle i färgen svart, en riktigt populär kombination med svart jolle och svart tross. Lycka till med träjollen Kian och Annica! 

Leverans till Stora Coop Danderyd

En 1.50 meter lång träjolle med tillhörande låda samt svart tross levererad till Stora Coop i Danderyd, en nöjd Rosanna. Lycka till med nya träjollen! 

Leverans till restaurang grodhavet

En lyckad leverans till restaurang grodhavet vid karlbergs strand, med två mycket nöjda kunder, Tobias med fru. Ett riktigt häftigt ställe värt ett besök, spana in kartan under för att hitta dit! Träjollen på bild är en 1.30 meter lång med tillhörande låda, svart med vanlig tross. 

En perfekt reklampelare

En träjolle är den perfekta reklampelaren, gör som Tempo i Hallstavik och fyll den med säsongens varor. Hör av er för att säkra ett exemplar. 

Leverans till sjömagasinet Göteborg

Denna leverans blev till den anrika restaurangen sjömagasinet i Göteborg, som specialbeställde en träjolle, i längden 1.5 meter, i kulören falu röd, för att matcha den utvändiga fasaden. Restaurangchef Milos var på plats och tog emot den färgglade jollen med ett leende på läpparna! 

Vi önskar er all lycka med nya träjollen!

Leverans till Ica Kvantum - Mall of Scandinavia

Måndag 25 April 2022 

Leverans av en 1.50 meter lång träjolle med tillhörande låda, i svart kulör med röd tross. 

Tack för ett trevligt bemötande och lycka till med träjollen!  

Till vänster ser vi jollen ute på jobb, där fanns den att så på Stora Coop i Arninge/Täby

Leverans till SalmaLax

Leverans av en svart 1.50 meter lång träjolle med låda samt röd tross, en riktigt fin färg kombination!  

Lycka till med nya jollen Peter! Önskar Singö Träjollar  

Vill ert företag också köpa en träjolle? Spana in våra olika modeller genom att trycka på den blåa knappen ”Galleri”, där finns ännu mera information kring träjollarna. 

Jul och nyår närmar sig med stormsteg, då passar en exponeringsjolle perfekt, både till julmaten och nyårshummern. Hör av er för att säkra ett exemplar! 

Leverans till Hemköp i Hornstull

En leverans till Hemköp i Hornstull, direkt efter leverans lastades jollen full av havets delikatesser

Lycka till med nya träjollen, önskar Singö Träjollar! 

Full fart i produktionen

Vi kör på som vanligt med tillverkningen av träjollar, träjollen till vänster ska levereras till nya Tempo Roslagshallen i Häverödal. 

Träjollen till höger är på väg till Hemköp i Hornstull, den röda trossen passar perfekt till er hemköp butik.

Hör av er för en offert!

Hösten är kommen!

Gör som Tempo i Hallstavik och fyll träjollen med höstens alla primörer. Hör av er för mer information. 

Leverans till Göta fisk i Stockholm

En efterlängtad träjolle som blev hjärtligt välkomnad till Göta fisk, båten hann knappt lastas av innan grabbarna började fylla den med riktigt fina jordgubbar och lite av havets delikatesser som synes på bilderna. En mycket fin butik med trevlig personal, ett besök rekommenderas!

Lycka till med nya träjollen!

Full fart

Den 4 Mars 2021 

Full fart hos Coop Limhamn Sjöstad, träjollen används flitigt för att öka försäljningen. Butikschef Birgitta Perlman är nöjd med träjollen, som de haft sedan öppningen av butiken 2019. Varma hälsningar från oss på Singö Träjollar.  

Exponeringsjollen

Den 25 Februari 2021 

Exponeringsjollen, ett perfekt hjälpmedel för att marknadsföra era produkter, träjollen är en riktig blickfångare som lockar till sig uppmärksamhet och intresse. Som på bilden till vänster, där den är fylld med exotiska bananer och snart hoppas vi alla att vi kan flyga till palmer och bananer. Spana in galleriet för flera bilder och info. 

Taco fredag hos Coop Limhamn Sjöstad

Den 19 Februari 2021

Många tror att träjollen endast används vid försäljning av fisk, så är inte fallet. Träjollen går att använda för att marknadsföra allt möjligt, som Coop Limhamn Sjöstad, där används träjollen för att sälja tacos med alla tillbehör för att fira in helgen. Klicka på ”play” knappen så visas en kort video från butiken.   

Alla hjärtans dag

Den 10 Februari 2021

Träjollarna är ett perfekt sätt för er butik att fånga uppmärksamhet och marknadsföra effektivare. Gör som Hemköp Näsbypark i Täby och sälj in alla hjärtans dag inför söndag! 

Under rådande omständigheter passar det alldeles utmärkt att sälja förpackade varor.

Sköt om er därute, hör av er om ni har några frågor. 

Virket är redo

Den 4 Februari 2021 

Här ligger en del av virket, sågat och hyvlat redo för montering, är ni nyfikna och vill se bilder under byggnationen? Spana in under kategorin ”hem” här på hemsidan och scrolla längst ner så finns ett urval av bilder under byggnationens gång. Har ni flera frågor och är intresserade av en exponeringsjolle? Klicka på knappen ”kontakt” nedanför, vi ser fram emot att ni hör av er.

Byggnationen av träjollarna fortsätter

Den 27 Januari 2021

Vi fortsätter att bygga träjollarna som vanligt, vill ni säkra ett exemplar är ni välkomna att kontakta oss för offert.

Tips till nyår

Som synes på bild går det att använda jollarna till mycket, här är ett tips, perfekt gällande nuvarande omständigheter. Ett stycke 1.50 m lång jolle fylld med is och 8 stycken humrar! Perfekt till nyårsbuffén?

Nyhet, en ny modell!

Nyhet! En ny modell, denna exponeringsjolle är 1.40 m lång och lämpar sig utmärkt för att användas i mindre sammanhang under rådande omständigheter, för 8 personer. Perfekt för att ha på ett bord eller liknande då den inte har något underrede. 

Kan användas som på bild, med förpackade frysvaror, eller hur man själv väljer att ha det!

Spana in galleriet för att se flera bilder och hör av er om ni vill säkra ett exemplar!  

Leverans till Sjömat i Göteborg

Denna leverans blev till Sjömat i Göteborg, vill ni också beställa en träjolle? Hör av er.

Ännu en nöjd kund!

Ännu en nöjd kund! 

Ha en trevlig höst! Önskar vi på Singö Träjollar. 

Ännu en leverans till Stockholm!

Sten med fru har nu bytt till en mer behändigare båt. 

Deras tidigare båt var denna. 

Dessa byggdes endast i två exemplar på ett varv utanför Norrtälje, numera går båda dessa i Tyskland. 

Lycka till med nya båten! 

Mvh Singö träjollar

Påsk 2020

Påsken närmar sig med stormsteg, trots rådande omständigheter gällande Coronaviruset, fortsätter vi produktionen av träjollar som vanligt. Vill ni säkra en träjolle innan påsk kan ni kontakta oss som vanligt. Ta det försiktigt och sköt om er.

Här kommer några bilder från Hemköp i Näsbypark, där försäljningen av diverse varor påbörjades direkt efter leverans! 

Leverans

Den 16 Januari 2020

Här är några bilder på en av de senare leveranserna, denna hamnade hos hemköp Näsbypark i Täby. Spana in galleriet för flera bilder. 

Båtleverans

Den 27 Januari 2020

I måndags levererade vi en svart 1.50 m lång träjolle till Ica Supermarket på Brommaplan, vi hann knappt lasta av träjollen innan försäljningen påbörjades av diverse varor!

Nytt utförande

Den 19 Januari 2020

Träjollarna med de nya färgkombinationerna är nu färdigbyggda, spana in galleriet för flera bilder. 

Mer timmer

Den 9 Januari 2020

Nu har vi fått hem mera timmer som väntas på att sågas upp till bord så flera båtar kan byggas!

Nyhet - nytt utförande!

Den 8 Januari 2020

Efter julfirandet är vi återigen tillbaka i produktion av träjollarna, även fast vi inte kunnat hålla oss borta helt och hållet under jul och nyår är vi nu i alla fall tillbaka. Just nu bygger vi två stycken träjollar som ska ner till västkusten, där det ska säljas fisk ur och användas vid catering. En träjolle i just detta utförande har vi tidigare inte byggt någon av, de blir lackade och sedan med en röd tross på den ena och en marinblå på den andra. Flera bilder kommer när de är färdigbyggda.